Novoroční procházka Krčským lesem

Krásný den jsme si užili v sobotu 6. ledna 2018, kdy jsme se sešli k občerstvení duše a sdílení svých střípků života v Krčském lese. Sraz byl sice na Kačerově, ale jeho skutečný začátek odhadl dobře Petr u rybníčka Labutě a udělal nám tam společné foto (rybníček je vpravo šikmo od nás a probíhá na něm čilý život mezi kačenkami ?

Také jsme tam ochutnali ještě vánoční cukroví z Magdiných zásob a získali tak glukózu pro práci mozku i svalů. Sluníčko nám svítilo, tak jsme nachytali i nějaký ten vitamín D.

Šli jsme ve skupinkách, které se průběžně obměňovaly a každý tak měl možnost promluvit s tím, s kým se třeba už dlouho a nebo ještě nikdy neviděl… ?

Někteří skončil vycházku na Roztylech, někteří na Chodově a pár nás šlo se podívat až na Nový hrádek.

Načerpali jsme mnoho sil a mnoho toho také vychodili. Endorfiny se rozšířily v našem těle a my občerstveni i na duchu, jsme někteří ještě nechtěli skončit.

Tam jsme se rozhodli ještě využít pozvání od Pavla domů na čaj (bydlí tam poblíž)… Mimochodem právě on byl spoluprůvodcem, který dovedl všechny, kteří chtěli skončit dřív, bezpečně na metro.

Poté jsme se ještě společně vypravili do Národní knihovny, kde na Toma čekala jeho přítelkyně. Tam jsme se dobře najedli v místní kantýně a někteří jsme si založili kartu a získali průkazku, díky které budeme moci chodit do místní kantýny i studovny častěji.

Domů jsme se vrátili osvěženi a příjemně unaveni, což může být v protikladu, ale i tak to někdy bývá.

Díky všem účastníkům za hezký zážitek, ke kterému přispěl nejen les a sluníčko, ale i každý z Vás.